pondělí 24. února 2014

Pozornost pro Vás :)

Ahoj Všem,

jak jistě můj blog měl již v lednu 1.narozeniny a teď se blíží další můj počin a to publikování prvního článku ohledně nehtů což byl Nubar Reclaim 14.března 2013. Tudíž bych Vám ráda poděkovala za Vaše návštěvy a případné komentáře. Ze ten rok Vás tu je 43 pravidelných čtenářů a mě to bohatě stačí já nejsem náročná :) 

A co pro Vás mám? No jelikož jsem lakomaniak, tak serepetičky na nehty :)



Dostanete ode mě 2 laky. Maybelline Super Stay 7 days odstín 615 Mint For Life a Max Factor Diva Pink klik sem pro swatch.


Dále ode mě dostanete karuselku s kamínkama v různých tvarech i barvách a nálepky na nehty.

Líbí se Vám dárečky a chcete je? Tak čtěte dále pro podmínky.

1. Zúčastnit se mohou jen zájemci z České a Slovenské republiky s funkční doručovací adresou.
2. Nemusíte být pravidelní čtenáři přes GFC, nerada bych aby se mi někdo přihlásil jen kvůli dárku a pak se zase odhlásil. Ale pokud se Vám blog líbí budu jedině ráda, když ho zařadíte mezi vaše oblíbené.
3. Napište mi do komentářů co se Vám na blogu líbí a co ne? Co bych mohla zlepšit?
4. Zúčastnit se můžete ode dneška do 12:00  8.března 2014 a já k večeru vyhlásím jednoho šťastlivce, kterého vybere pan random.

Hodně štěstí :)

14 komentářů:

  1. Na tvůj blog chodím hlavně kvůli nail artu a omrknout zajímavé laky které nemám :) Sleduji tě již delší dobu. Výběr dárečků je moc pěkný a hlavně mě zaujaly ty kamínky, na kamínky jsem totiž ujetá O:)
    http://lilisdesign.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ach, krásný dárečky Hani. :)
    Moc ráda se sem chodim kochat nail arty a pěknými fotkami.
    Co se týče příspěvků, tam se mi vše líbí - nápad, zpracování, fotky.
    Možná bych jen zkusila trochu uspořádat pravý sloupec, kde je Pinterest, Bloglovin apod. Udělat v tom nějakej řád. Ale to je jenom taková prkotinka. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na tvůj blog jsem narazila teprve nedávno a zaujal mě hned na první pohled především proto, že máš tak krásné nehty. Na tvém blogu jsou rozhodně nejlepší ty tvoje dokonalé nehty a můžu se u tebe inspirovat, jaký lak si koupit nebo jak si nalakovat nehty. :) Jinak, co bych trošku změnila je design blogu. Ovšem všechny tvoje články jsou na 1!

    OdpovědětVymazat
  5. Chodím se k tobě dívat na nádherné nailarty, které já nikdy nespravím, protože neumím pořádně ani nalakovat nehty :(( Přála bych si více laků Zoya, tip, jak opečováváš nehtovou kůžičku a možná bych uspořádala pravý sloupec, jak se již zmiňuje čtenářka nade mnou, jinak zůstaň stejná a věřím, že to vytáhneš ještě výše :)
    petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. mne sa tvoj blog páči... tiež si dávam záležať na nechtoch... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Blog se mi líbí obsahově a to velmi,možná bych trochu změnila design :)
    Jinak jsem pravidelná čtenářka přes gfc.
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Hani, Tvůj blog mám nesmírně ráda:) A ač kolikrát nestihnu komentovat, věř, že každý tvůj nový článek si s chutí přečtu a těším se na nový! Po obsahové stránce nemám co vytknout, ráda se podívám i na Tvé fotky, je vidět, že opravdu píšeš o tom, co Tě baví.. a tak to má být:) Možná bych trochu poupravila design, sama mám ráda jednoduchost, ale možná bych do toho vložila od trochu něco, přesně tak, o čem tvůj blog je:) (i když, sama mám co říkat.. hubou měním design už skoro rok :D)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj tvoj blog som objavila nedávno asi pred 2 mesiacmi ale od vtedy ta sledujem a teším sa na na každý tvoj článok s nádhernými nail artami a lakmi :) taktiež je mi ľúto Barušky bola zlatučká aj keď som ju nepoznala :( :) čo sa týka negatív tak možno by som design dala nejaký pekný obrázok čo sa týka lakov :) darčeky sú úžasné najviac ma zaujal lak od Maybelline má úžasnú farbu :) ale aj ostatné veci sú krásne .

    romanetta50@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Tvůj blog se mi líbí, protože se sem ráda chodím dívat na laky, a občas se inspiruju :). Taky se mi líbí Tvoje články s nail artem. Možná bych jenom trochu poupravila pravý sloupec, jak už některé psaly.

    frambuesa.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. takové krásné dárečky :)) moc se mi líbí ten Max Factor, odstín přesně podle mého gusta :)
    na tvůj blog chodím velmi ráda, protože vím, že máš ve své sbírce pár kousků nad kterými doslova slintám :) a je vidět, že tě to baví, fotky jsou parádní a vždycky se moc těším na další článek :) jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  12. máš tu opravdu krásné a zajímavé laky i nail arty :) a já takové blogy ráda navštěvuji, abych se mohla inspirovat :) Jediné, co mi maličko vadí je, že sem dáváš takové malé fotky, ale možná je to i o tom, že jsem prostě zvyklá z jiných blogů na ty velké, takže na ty tvé prostě mžourám :D asi jsem slepá nebo co :D
    každpádně, blog je krásny a plný skvělých nápadů, takže jen tak dál :)

    Lenka-Hanackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Máš krásné nehty, proto koukám pravidelně :-) Co bych vylepšila je to, že když děláš tutorialy, tak dělej prosím i obrázky "krok po kroku". Bude to asi těžké, ale u některých by to bylo super :-)
    dona007@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Pravidelně se chodím podívat na krásně nalakované nehty i na nail art. Ráda se zde inspiruji :)

    OdpovědětVymazat