pondělí 20. ledna 2014

1. narozeniny blogu

Krásný pondělní večer Vám přeji,

rok se s rokem sešel a můj blog má dnes 1.narozeniny. Blog jsem tehdy založila, že zde budu publikovat své fotografie (mimo jiné občas ukazuji i něco z fotografické tvorby) jakožto svoje největší hobby. Jenže v tu dobu jsem začala sledovat nehtové a kosmetické blogy a vůbec jsem netušila, jak mě má lakománie chytne. Začala jsem své výtvory posílat Soničce. Při  publikování jedné mé fotografie u ní na blogu, jsem pak v komentářích dostala popud přímo od Soničky následně Nikolky a Lendi, jestli si nechci založit blog. Děvčata tehdá nevěděla, že blog již mám a tenkrát má mysl vůbec neuvažovala o postech s laky na nehty či nail artem. Nakonec mě nahlodaly tak, že laky a vše okolo, jsem začala zveřejňovat až v březnu (to bychom si mohli dát nějaké to dárečkování). 

Zdroj:   
Blogování mě baví a hlavně, jsem ráda, že se mohu o své výtvory podělit se stejnými blázny do laků tak jako jsem já a že nás je hodně. Moc mě těší, že jsem mohla přes blog poznat další milé blogerky (viď Nikolko, Romčo, Leničko, Haničko, Soničko atd.) i když ne v reálném životě. Možná se to někdy povede a sejdeme se v tváří v tvář. Snad se během dalšího roku má kreativita posune zase o jeden level výše. 
A budu ráda, když jsem nadále budete chodit na čumendu a necháte případný komentík a že se zase rozrostete o dalšího pravidelného čtenáře. Díky moc Hanka :)

20 komentářů:

  1. Gratulace zlatíčko! A musím říct, že tvoje krásné fotografie by si zasloužily mnohem víc čtenářů. Ovšem masově oblíbené blogy dnes vypadají jinak :/
    A kéž bychom se někdy naživo setkaly :)) Blogerská setkání jsou fajn, obzvláště, když máš člověka oťukaného přes maily a komentáře :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji sluníčko :) já jsem skromná mě to zatím stačí a navíc radši budu mít menší okruh pravidelných čtenářů čili blogopřátel než houfy, těch, co třeba čekají jen na nějakou tu giveaway. A v to sektání věřím :) bude sice nevím kdy, ale bude :)

      Vymazat
  2. Všetko najlepšie prajem tebe aj tvojmu blogu :) Veľmi som si vás dvoch obľúbila za to obdobie, čo vás sledujem a dúfam, že raz spravíme veľké československé blogerské stretko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a nápodobně Verunko. Setkání snad někdy jisto jistě vyjde :)

      Vymazat
  3. Gratulujem a prajem Ti ešte veľa takýchto rokoch, ešte viac článkov a veeeeeľa čitateľov :).

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji!!! Čtu tě krátce, ale k tomu, abych tě měla ráda, mi úplně stačí to, jak miluješ svého pejska a tímžto pádem jsi můj člověk!! :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuji, to je milé :) jsem taková psí mama, mám rada pejsanky a že vseho nejvic svoji Barušku je to muj partak do nepohody <3

      Vymazat
  5. Jé, blogonarozeniny. :D Gratuluju k 1. roku a přeju spoustu inspirace jak v nehtových dílkách, tak i focení jakožto takového. :) Jsem ráda, že se naše cestičky setkaly a v nějaký srázek nás lako-bláznů taky doufám. :D :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Romčo snad tu svoji inspiraci konečně víc nakopnu :D

      Vymazat
  6. také se přidávám a moc gratuluji :) sice nečtu moc dlouho, ale na každý článek se moc těším :))

    OdpovědětVymazat
  7. všetko najlepšie k blogonarodeninám, Hanička aby si tu bola s nami ešte veľa takýchto narodenín :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Hani, všechno nejlepší tobě i blogu k narozeninám :) Já ty své blogonarozky o víkendu trochu zazdila - kdo by to byl řekl, že už je to rok :) A v to setkání lakobláznů taky doufám :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hani, všechno NEJ Tobě i Tvému blogu, hlavně ať Tě to tady pořád baví, ať se Ti daří jak focení, tak lakování a přeju Ti hodně stálých a milých čtenářek...!!!! <3 A posílám pusu Barušce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Marcelko ;) pihlazeni jsem vyřídila a přidala jsem i hudlana :)

      Vymazat
  10. Velká gratulace k prvním narozeninám!! :D A taky přeji do budoucna jen to nejlepší, samé hodné a milé čtenáře, spoustu inspirace a blogových úspěchů :))

    OdpovědětVymazat